CARAVAN & CAMPER
ACCESSOIRES

MAAK JOUW CARAVAN OF BUSCAMPER NOG TOFFER MET ACCESSOIRES. Ga voor een mooie buitenmat, kampeertafel of flexibele zijwand. Helemaal klaar voor een fijne vakantie. Natuurlijk in Campooz stijl!

Flexibel

Links en rechts uitwisselbaar

✔ Flexibel

✔ Links en rechts uitwisselbaar

Eenvoudig vastklikken

✔ Eenvoudig vastklikken

Volledig in Campooz stijl

Volledig in Campooz stijl

Gemakkelijk upgraden

✔ Gemakkelijk upgraden

De Campooz Trekking en Travelling luifels zijn uit te breiden met diverse zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts. Je klikt ze aan het frame als de luifel staat. De luifel bevestig je aan de grond met een haringsnelspansysteem.

zijwand dicht accessoire

ZIJWAND DICHT

Breid jouw Trekking of Travelling luifel uit met een dichte zijwand. Kies uit drie verschillende kleuren; beige, zwart of lichtgrijs. De dichte zijwand klik je vast aan de kant waar jij wil. Komt de wind van rechts? Dan klik je daar je zijwand vast. Je kan natuurlijk ook kiezen om aan beide kanten een zijwand te hangen. De onderkant van de zijwand bevestig je eenvoudig aan de grond met haringen.

kleuren trekking luifel caravan
zijwand raam accessoire

ZIJWAND RAAM

Uit de wind en regen zitten onder jouw Travelling en Trekking luifel van Campooz: dat is wat je wil. Dankzij onze zijwanden kan dat. De wanden zijn universeel voor links en rechts. Met het raam kan je nog net zo goed genieten van jouw omgeving.

kleuren trekking luifel caravan
zijwand gaas

ZIJWAND GAAS

Uit de zon en wind. De gaaswand is universeel voor links en rechts. Staat jouw luifel? Dan klik je binnen een mum van tijd de zijwand aan het frame. Alleen nog even de haringen in de grond en je bent klaar. De zijwand van horrengaas heeft twee functies. Het werkt zonnewerend en houdt een deel van de wind tegen. Als het warm is, zorgt dit voor ventilatie én bescherming tegen de zon.

WINDSCHERM

Een uitbreidingsset zorgt voor een meter extra beschutting. Zowel de hoogte als de breedte van het scherm is 138 cm. Je kunt het Campooz windscherm onbeperkt uitbreiden. Er is zelfs een adapter verkrijgbaar waarmee je het scherm via een pees aan de caravan vast kunt maken.

beige zwart
kampeertafel

KAMPEERTAFEL

Handige tafel met bamboe blad en aluminium frame. De poten zijn in hoogte verstelbaar. Inclusief stevige draagtas en een lectuurnet voor al je tijdschriften.

tochtstrook organizer

ORGANIZER TOCHTSTROOK

De tochtstrook biedt niet alleen bescherming tegen tocht onder de caravan, maar gaat nog een stap verder met de handige (apart te verkrijgen) vier opbergvakken voor extra functionaliteit. De handige vakken bieden je een opgeruimde voortent. Slippers, schoenen en tijdschriften? Hup, in de vakken! Het bevestigen van de tochtstrook is heel eenvoudig. Doordat je de pees van de tochtstrook simpelweg door de rail haalt, heb je een stevige en veilige bevestiging aan jouw caravan. In de volgende maten beschikbaar: 275, 300, 325, 350, 375, 400.

buitenmat caravan

BUITENMAT

Stevig en duurzaam. Schoonmaken is supereenvoudig. De mat heeft een donkere en een lichte kant, dus je kiest zelf welke kant naar boven ligt.