Ontdek de nieuwe Campooz Homy voortent: stijl en functionaliteit in één

Optimaal genieten van je caravan en het buitenleven: met een goede voortent of luifel lopen comfortabel binnen en buiten leven naadloos in elkaar over. Maak kennis met deze toffe toevoeging aan ons assortiment: de Homy voortent. Laten we eens kijken waarom deze nieuwkomer zo bijzonder is.

homy voortent caravan

Iconische vorm

De stijlvolle Homy voortent staat bekend om zijn opvallende en bijzondere vorm, gebaseerd op de Campooz Trekking luifel. Een goeie manier om van je caravan een eyecatcher te maken dus! 😉

Voor bijna iedere caravan

De Homy voortent is een deeltent. Dat betekent dat het een voortent is die niet over de volledige breedte van de caravan gaat. Deze is geschikt voor caravans met een rechte daklijn en een railhoogte vanaf 210 cm. Er zijn zes lengtematen van de Homy voortent beschikbaar, namelijk: 275, 300, 325, 350, 375 en 400. De maat die je nodig hebt meet je zoals op onderstaande afbeelding. Je kiest de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 340 cm gemeten? Kies dan voor de Homy 350. Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Homy 400.

opmeten homy voortent
homy voortent panelen en verandastang

Luifel of voortent? Het kan beide!

Het ideale aan de Homy voortent is dat je zelf kiest of je hem als voortent of luifel gebruikt. Alle zij- en voorpanelen zijn uitneembaar en je kiest zelf de plek van de deur: links of rechts. Als je alle zij- en voorpanelen gebruikt, heb je een complete voortent. De voortent kan helemaal dicht voor privacy en beschutting. Ook kan je het doek oprollen, zodat je rondom ramen hebt. Wil je nog meer contact met buiten? Rits dan een zijpaneel open en hang deze over de verandastang. Tot slot kan je ervoor kiezen om de zij- en voorpanelen er helemaal uit te ritsen. Dan wordt het een luifel. Zo kan je het hele jaar door, in de zomer en winter, met dezelfde voortent op pad.

clima-c voortent

Clima-C systeem in de Homy voortent

Op verschillende plekken in de voortent zijn er ventilatiemogelijkheden. Dat noemen we het Clima-C systeem van Campooz. Naast dat het doek ademend is, zijn er speciale ventilatiepanelen in het front en de zijwanden. De panelen met horrengaas zet je open als je wilt ventileren. Het Clima-C systeem zorgt voor de perfecte omstandigheden bij warm en koud weer.

materiaal voortent caravan

Extra opbergruimte

De accessoires die je bij de Homy voortent kan aanschaffen zijn de tochtstrook en Organizer tassen. De tochtstrook doet meer dan alleen tocht onder de caravan tegenhouden; het voegt extra functionaliteit toe in combinatie met de handige Organizer tassen. Zo blijft je voortent netjes opgeruimd. Slippers, schoenen, tijdschriften? Alles kan in de vakken! Beschikbaar in dezelfde maten als de voortent.

Homy voortent materialen

Het meegeleverde frame is van aluminium en het doek is ademend 300 gr/m2 Polykatoen. De diepte van de voortent is 230 cm en de hoogte 245 cm. Zowel het frame als de luifel zitten in handige draagtassen.

Kortom, de Homy voortent van Campooz Caravanning is met het iconische design en de slimme functionaliteiten alles wat je nodig hebt voor de leukste kampeervakanties. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om op avontuur te gaan en de wereld te verkennen met de Homy voortent als je trouwe metgezel. Onze luifels en voortent zijn online en offline te koop bij onze dealers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *