CARAVAN & BUSCAMPER
ACCESSOIRES

MAAK JOUW CARAVAN OF BUSCAMPER NOG TOFFER MET ACCESSOIRES. Ga voor een mooie buitenmat, kampeertafel of flexibele zijwand. Helemaal klaar voor een fijne vakantie. Natuurlijk in Campooz stijl!

Flexibel & snel

Ademend

Eenvoudig vastklikken

In Campooz stijl

Flexibel

Ademend

Eenvoudig
vastklikken
Volledig in
Campooz stijl
Gemakkelijk
upgraden
zijwand dicht

ZIJWAND DICHT

Breid jouw Trekking of Travelling luifel uit met een dichte zijwand. De dichte zijwand klik je vast aan de kant waar jij wil. Komt de wind van rechts? Dan klik je daar je zijwand vast. Je kan natuurlijk ook kiezen om aan beide kanten een zijwand te hangen. De onderkant van de zijwand bevestig je eenvoudig aan de grond met haringen.

zijwand raam

ZIJWAND RAAM

Uit de wind en regen zitten onder jouw Travelling en Trekking luifel van Campooz: dat is wat je wil. Dankzij onze zijwanden kan dat. De wanden zijn universeel voor links en rechts. Met het raam kan je nog net zo goed genieten van jouw omgeving.

ZIJWAND GAAS

Uit de zon en wind. De gaaswand is universeel voor links en rechts. Staat jouw luifel? Dan klik je binnen een mum van tijd de zijwand aan het frame. Alleen nog even de haringen in de grond en je bent klaar. De zijwand van horrengaas heeft twee functies. Het werkt zonnewerend en houdt een deel van de wind tegen. Als het warm is, zorgt dit voor ventilatie én bescherming tegen de zon.

WINDSCHERM

Het windscherm in Campooz kleuren bestaat uit afzonderlijke panelen. Met een hoogte van 140 cm en een breedte van 300 cm biedt het windscherm goede beschutting. Heb je niet genoeg aan 3 meter scherm? Dan kan je met de uitbreidingsset nog eens een extra meter toevoegen. Dat betekent eindeloos uitbreiden! Vervaardigd van onverwoestbaar ripstop katoen. Inclusief handige opbergtas frame, haringen en touwen. Een adapter is beschikbaar waarmee je het windscherm aan de caravan kan bevestigen.

kampeertafel

KAMPEERTAFEL

Handige tafel met bamboe blad en aluminium frame. De poten zijn in hoogte verstelbaar. Inclusief stevige draagtas en een lectuurnet voor al je tijdschriften

organizer tochtstrook

ORGANIZER TOCHTSTROOK

De tochtstrook biedt niet alleen bescherming tegen tocht onder de caravan, maar gaat nog een stap verder met de handige (apart te verkrijgen) vier opbergvakken voor extra functionaliteit. De handige vakken bieden je een opgeruimde voortent. Slippers, schoenen en tijdschriften? Hup, in de vakken! Het bevestigen van de tochtstrook is heel eenvoudig. Doordat je de pees van de tochtstrook simpelweg door de rail haalt, heb je een stevige en veilige bevestiging aan jouw caravan. In de volgende maten beschikbaar: 275, 300, 325, 350, 375, 400.

buitenmat

BUITENMAT

Stevig en duurzaam. Schoonmaken is supereenvoudig. De mat heeft een donkere en een lichte kant, dus je kiest zelf welke kant naar boven ligt. Beschikbaar in maat M (210 x 300 cm) en L (210 x 350 cm)